Notícies

PROJECTE ART I REALITAT: EUROPA A L’ABAST

PROJECTE ART I REALITAT: ERASMUS 2015-2018
Enguany el nostre centre s’ha implicat en un nou projecte d’abast europeu amb altres instituts de Suècia, Estònia, França, Itàlia, Grècia i Turquia. Aquest projecte, que hem anomenat “Art and Reality”, té com a objectiu reflexionar d’una manera col·lectiva sobre la nostra realitat social a través de la mirada crítica de la música i el cinema de la darrera dècada. I ho farem compartint les nostres troballes en aquest àmbit, reflexionant sobre la relació entre l’art i els problemes socials, obrint debats amb els alumnes dels altres centres, a vegades de forma virtual i, quan sigui possible, trobant-nos en algun dels instituts i païssos participants, per elaborar un mapa del cine i la música actuals a nivell europeu que encara cerca despertar consciències, fent els nostres propis documentals i organitzant trobades europees sobre art i realitat social.
filmoteca_
Aquest curs 2014-15, els nostres alumnes de 4rt començaran a realitzar un seguit d’activitats relacionades amb el projecte, la primera de les quals serà l’assistència l’11 de desembre a la Filmoteca de Catalunya per participar en un taller sobre la pel·lícula-documental “La Plaga” de Neus Ballús (2013) que comptarà amb la presència de la seva directora.
Esperem que aquest projecte us sembli tan engrescador com a nosaltres i us convidem a totes i a tots a participar-hi amb les vostres idees!