Notícies

DIA DE LA TERRA

Hem celebrat el Dia de la Terra amb l’execució del servei comunitari del projecte que han desenvolupat l’alumnat de 3r ESO de l’Institut Can Puig de Sant Pere de Ribes.
Felicitem als nois i noies de les 4 classes que han contribuït avui a la protecció i conservació de l’espai natural de la riera de Ribes, fent una neteja i construint i instal.lant caixes niu per ratpenats, malleregues i pardals. També han fet un cartell i un article de divulgació. Agraïm un cop més la col.laboració de l’ADF Ribes.

Els alumnes de tercer ESO, han fet cases nius.

 

Els alumnes de tercer ESO estan participant en unes feines comunitàries per a millorar el medi ambient. Una d’aquestes feines és crear cases niu, perquè els ocells puguin disposar d’un lloc on allotjar-se, una altra feina és sobre periodisme, i l’altre consisteix a recollir brossa.

Totes aquestes feines s’estan realitzant amb l’objectiu d’aconseguir un medi ambient més sostenible, on tothom pugui aprendre mitjançant actes, en aquest cas, feines comunitàries, per així millorar en un futur i poder gaudir d’un medi ambient de més qualitat.