Notícies

Activitats del CAI

L’ALUMNAT DE CAI VISITA EL BALNEARI DE TERMES DE MONTBRIÓ

El passat 12 de desembre de 2023 l’alumnat de Cures Auxiliars d’Infermeria (CAI) va visitar el Balneari Termes de Montbrió.

En aquesta sortida on varen gaudir i aprendre els beneficis per a la salut de les aigües termals de l’Aquatònic. Al llarg del dia varen descobrir seu fantàstic jardí botànic i varen banyar-se a les aigües de forta mineralització i de temperatura controlada que ajuden a millorar l’estat de l’aparell locomotor i respiratori, a nivell dermatològic i  a reduir l’estrès…

Aquesta activitat reforça els coneixements relacionats amb els tractaments farmacològics i no farmacològics del  “Crèdit 2. L’ésser humà davant la malaltia” i el reconeixement de les tasques d’un/a TCAI als centres de balneoteràpia.

L’ALUMNAT DEL CAI PARTICIPA A LA SETMANA DE PROJECTES DEL PFI

L’alumnat del Pla de Formació i Inserció adaptat de comerç, oficina i atenció al públic en el punt de venda ha dissenyat una activitat de cuina, amb la prèvia planificació, compra, disseny i elaboració d’un plat de cuina per fer formació als companys del Cicle Formatiu de Grau Mig de Cures Auxiliars d’Infermeria.

Els alumnes del CAI han cuinat la proposta culinària seguint les indicacions de l’alumnat del PFI, treballant a la vegada escolta activa, observant i aplicant diferents registres de la comunicació que es treballen en el Crèdit 7 Suport Psicològic als Pacients/Clients.

El resultat final ha estat valorat mitjançant un concurs on el jurat ha tastat i avaluat tots els plats: fideus a la cassola, hamburguesa de carbassó, samfaina, llenties amb verdures i quinoa. Hem acabat la festa amb xocolatines i gominoles per tothom!

Aquí teniu un petit video amb més fotos de l’activitat: