Notícies

MÉS DE 40 ALUMNES A LA SELECTIVITAT

En els darrers cursos sempre han anat entre 30 i 40 alumnes a fer la selectivitat en la convocatòria de juny, però mai no s’havia arribat a la xifra dels 48 alumnes que enguany aniran a fer les Proves d’Accés a la Universitat. Som, de llarg, l’institut de la comarca que més alumnat envia a les PAAU.

El percentatge d’aprovats en les darreres convocatòries s’ha situat sempre entre el 97% i el 100% i les carreres que enguany volen cursar els nostres nois i noies són d’allò més variades: Infermeria, Arqueologia, Bioquímica, Medicina, Música, Economia, Direcció i Administració d’Empreses, Pedagogia, Dret, Matemàtiques, Enginyeria (de diferents especialitats), Eduació Física, Comunicació Audiovisual, Filosofia, Fisoteràpia, Magisteri, Nutrició, Belles Arts, Química, Disseny, Educació Primària i Física.

Sempre hi ha qui encara està indecís, però després de fer la selectivitat (els dies 13, 14 i 15 de juny) i en funció de la nota que els quedi, s’hauran d’acabar de decidir. Enguany l’Ins Can Puig ha atorgat quatre Matrícules d’Honor, i cal destacar que en aquesta promoció hi ha hagut un total de 10 alumnes amb una mitjana del batxillerat superior a 9’00.