Notícies

RECOLLIM PREMIS!

Felicitem l’Eloi Pagès Vives, de la promoció 2021, per la seva segona posició a la XXXVena Olimpíada de Química de Catalunya celebrada el passat 2 de març de 2022 .

Dimarts 15 de novembre, en el marc de la les “Jornades sobre l’ensenyament de la química de Catalunya (11sJEQC)”,  va rebre el seu premi a la facultat de Química de la UB. Moltes felicitats Eloi!!!

 

Per la seva banda, l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha reconegut els millors treballs de l’alumnat d’estudis postobligatoris del municipi. L’Ins Can Puig ha rebut tres premis:

El primer premi de la categoria de Batxillerat ha estat per al treball Comunicació i llenguatge de l’espectre autista: una mirada cap a la inclusió, elaborat per l’estudiant Rita Muniategui Martí. El premi estava dotat amb 300€ més 1.000€ d’ajut a la matrícula universitària. La guanyadora va estar acompanyada pel professor de Ciències Socials Jordi Mestre.

 

El primer premi de la categoria de grau mig, dotat amb 300€, ha estat per al treball El TCAI en les cures dels processos respiratoris, cardiològic i digestiu. RCP + DEA, del grup d’estudiants del cicle de cures auxiliars d’infermeria Mar Ruiz, Èric Garcia i Clara Pallàs de Can Puig.

Pel que fa a la categoria de Programes de Formació i Inserció, el premi a millor nota de comerç, per a Jonathan Coleto Delgado.