Notícies

LÍDIA GÁZQUEZ, PLOMA D’OR

Lídia Gázquez, professora de castellà de l’Ins Can Puig, ha estat distingida amb la 47ena Ploma d’Or, atorgada per l’Ajuntament de Sitges, en reconeixement a la seva tasca en el camp de la literatura i el periodisme. Lídia Gázquez, que s’ha incorporat enguany al claustre de professors de Can Puig, és llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per per la Universitat Autònoma de Barcelona, té el màster de Professora de Secundària de Llengua i Literatura Castellanes i ha estudiat il·lustració a l’Escola Francesca Bonnemaison de Barcelona.

Està especialitzada en redacció de continguts culturals i tecnològics i ha treballat en mitjans com La Vanguarda, Catalunya Ràdio, Canal Blau TV/FM, la revista “Castells” o L’Eco de Sitges’ escrivint i il·lustrant articles.

La Ploma d’Or és una distinció concedida per l’Ajuntament de Sitges a un escriptor/a per la seva obra en els camps de la literatura, la llengua, l’assaig o el periodisme. El premi se simbolitza amb un botó d’or amb una ploma d’au i l’atorga el Consell Municipal de Cultura. L’han rebut, entre d’altres, Vinyet Panyella, David Jou, Roland Sierra o Monika Zgustova.

Si en voleu saber més, aquí teniu un enllaç molt interessant:

Lídia Gázquez: Ploma d’Or