Notícies

INTERCANVI A GRÈCIA

El passat divendres 21 d’abril, 21 alumnes de 1r de Batxillerat van marxar d’intercanvi a Grècia amb els alumnes de l’institut “Nikolaos Oikonimidis” els quals, de la seva banda, havien vingut a Ribes al gener. Allà van prendre contacte amb la seva cultura i van tastar els seus plats típics.

Van tenir l’oportunitat de conèixer Thessaloniki i els seus voltants, on van apendre de la seva història, al igual que en el poble on residien, Édessa. També van visitar les restes arqueològiques de Pella, l’antiga capital de Macedònia i les tombes reials de la familia d’Alexandre Magne.

Però això no és tot, perquè diversió no en va faltar. Van anar a unes aigües termals i també van fer activitats amb refugiats de diferents països. Alhora anaven treballan un projecte sobre els refugiats, com a conseqüència de la guerra, la crisi a Siria i altres conflictes. I és aquí, on es van adonar que podien treballar juntament amb persones que no parlaven la mateixa llengua, i no només això, sinó que podien arribar a crear uns grans vincles d’amistat.  Van tornar el divendres 28 d’abril. Sens dubte, una experiència inoblidable.

Irene Garrido, 1r Batxillerat