Notícies

GAUDIR DE LA LECTURA

Gaudir de la lectura a l´estiu
 
Sóc la Dèbora, la bibliotecària del nostre Institut i des de fa deu anys participo com avaluadora i mediadora de literatura juvenil, catalana, castellana i d´altres origens a diversos espais formatius i educatius.
En aquesta oportunitat comparteixo amb vosaltres, alumnat, famílies i professorat, un bulletí bi-anual que publiquem el grup de Biblioteques de l´ Associació Rosa Sensat. Aquest bulletí recull  recomanacions adreçades a nois i noies de la Secundària. No totes són son  novetats, perquè es van publicar des del 2019 fins ara, però són propostes interessants per a nois i noies de sisè de primària, que s´incorporen a la nostra escola a Primer de l´ESO i per a nois i noies de la Secundària i del Batxillerat.
Aquests llibres es poden demanar a la Xarxa de Biblioteques Públiques, on es troben fàcilment o encarregar a les llibreteries del nostre poble.
Espero que aquestes recomanacions siguin una orientació fins a les tendències i les publicacions de la literatura més actual per a joves i que motivi el plaer de la lectura i la conversa familiar sobre llibres.
DESCARREGAR EL BUTLLETÍ
 https://www.rosasensat.org/wp-content/uploads/2022/06/la-granera.pdf
Bones vacances i bona lectura,
Dèbora Chomski
Bibliotecària de l´Ins Can Puig