Notícies

FORMACIÓ A LES EMPRESES

El passat 28 de novembre, el professor d’Arts Gràfiques de Can Puig, Gabriel Bauçà, va assistir al seminari “La formació dual com a peça clau per a una ocupació de qualitat” organitzat per DINCAT (Federació d’entitats de la discapacitat intel·lectual i del desenvolupament de Catalunya) que va comptar amb l’assistencia de representants socials com els dirigents de Formació Professional de UGT i CCOO, PIMEC i el SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya).

Gabriel Bauçà amb Fernando Rey, president d’Amadip-Esment de Mallorca

La conferència central fou a càrrec del sr. Fernando Rey, d’Amadip-Esment de Mallorca i l’organització fou a càrrec de Dincat. L’Associació Empresarial d’Economia Social Dincat és l’organització empresarial sense ànim de lucre que agrupa les entitats d’iniciativa social, no lucratives i d’àmbit català, titulars d’activitats empresarials, que atenen a col·lectius de persones en situació de vulnerabilitat o risc d’exclusió, principalment persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament.

La jornada va ser de gran interès per seguir desenvolupant el projecte d’Arts Gràfiques que duem a terme a l’Institut Can Puig i que combina la teoria amb les pràctiques a les empreses.