Notícies

FINAL DE TRIMESTRE

Sortim per Ribes

Els alumnes de 2n d’ESO vam gaudir, el passat 2 de desembre, d’una sortida de tutoria a Sant Pere de Ribes. La primera part de la jornada la vam dedicar a l’activitat física (futbol, handbol i jocs) a la zona esportiva propera a l’institut, i després de l’esmorzar, vam anar al cinema del Centre Parroquial a veure “Love, Simon”. Ens ho vam passar molt bé.

Els alumnes de 4t vam fer una sortida de convivència a La Cova Negra, passant per la Penya Marcer, on vam esmorzar ben abrigats en un dia bastant fresquet.

 

El dimarts 21 de desembre de 2021 l’alumnat de CAI (Cicle Cures i Auxiliar Infermeria) s’ha trobat a classe un repte important com era trobar una caixa amb sorpreses al seu interior. Per trobar la caixa havien de superar una sèrie de proves basades en els seus coneixements adquirits al llarg del trimestre. 

El primer dels reptes ha sigut realitzar algunes proves del Senior Fitness Test, on han hagut de comprovar la seva condició física i algunes de les constants vitals. Seguidament, han hagut de realitzar el circuit ortopèdic, que consistia en seguir el recorregut amb cadira de rodes i amb caminador, on havien de trobar uns números que, posteriorment, obririen una caixa forta. 

Acte seguit, hem accedit al joc dels primers auxilis, hem realitzat un puzzle, hem descobert uns mots encreuats al realitzar una mobilització de decúbit supí a decúbit lateral, prendre la temperatura corporal al Miquel i trobar-se un missatge que els portava a mirar sota el llit i trobar una caixa, un joc de fletxes que l’obtenien a partir dels quadrants abdominals i finalment en fer el llit quirúrgic han trobat la caixa final i la clau que l’obria.

Dins aquesta caixa han trobat uns bombons i unes fotografies grupals de caire nadalenc.

Us felicitem pel bon treball d’equip que heu fet!

Bones festes!