Notícies

CAP A EUROPA!

PROJECTE ART OF FOOD ERASMUS+

Alumnes de batxillerat marxen d’intercanvi a Romania, Finlàndia i Àustria.

El dia 7 d’octubre, dotze estudiants de primer i segon de batxillerat de l’Institut Can Puig vuiran una experiència inoblidable, finançada per la Unió Europea. En aquest intercanvi, els alumnes es repartiran en tres grups diferents i, durant nou dies, visitaran un dels tres països seleccionats per poder expandir el seu coneixement sobre el menjar i les cultures estrangeres, tot convivint amb una família d’acollida.

A més a més, a banda de conèixer la gastronomia d’aquestes nacions, se’ls permetrà millorar el seu nivell d’anglès i poder establir noves relacions d’amistat amb altres estudiants. Aquestes mateixes persones tindran el seu torn de visitar el nostre país i descobrir la nostra cultura i manera de viure, entre els dies 4 i 13 de novembre.

En aquestes estades, es realitzaran diverses activitats, excursions i presentacions per aprendre sobre la cuina respectiva de cada país. Tot i així, abans de marxar, els participants han tingut el primer contacte a través de la plataforma Padlet.

L’Erasmus+ s’ha desenvolupat durant dos anys i a causa de la pandèmia, aquest intercanvi no s’ha realitzat fins ara. Darrere del projecte, hi ha hagut un equip de professors que ha treballat intensament i per això, els alumnes estan molt agraïts a la seva dedicació.

Noticia redactada per: Itziar Adán, Manahil Choudhary, Marc Rodríguez i Mar Segalà.