Notícies

JOVESCAPE ROOM

Des del centre INS Alexandre Galí, les i els estudiants del CFGS d’Animació Sociocultural i Turística estan duent a terme un projecte de difusió cap al col·lectiu de joves, vinculat a la XIX Festa per una Societat Inclusiva que es durà a terme el dia 21 de maig a Cubelles.

 

Aquest projecte consta de diferents Escape Rooms adaptats als col·lectius d’intervenció amb la intenció de crear activitats d’oci alternatiu totalment inclusives, on s’hi treballa de manera indirecta conceptes relacionats amb la inclusió i la diversitat, amb la intenció de sensibilitzar al col·lectiu juvenil i apropar-lo tant a la festa com al món de la inclusió i la diversitat.

El primer JuvEscape Room, anomenat “Day & Night JuvEscape Room”, s’ha realitzat amb l’alumnat de 2n de l’ESO, el PFI (Programes de Formació i Inserció) i l’IFE (Itineraris Formatius Específics) de Can Puig, com a prova pilot. En aquest es va visualitzar el curtmetratge de Pixar “Day & Night” i es va donar pas a l’Escape Room, on s’hi van treballar les capacitats sensorials. Un cop superat, es van posar en comú les pistes obtingudes i es va crear un espai de debat en taula rodona sobre què entenem per identitat, empatia, qualitat de vida i la mirada inclusiva a partir de reflexions, pictogrames i definicions ja donades de cadascun dels conceptes mencionats.

 

El segon JuvEscape Room, del que encara esteu a temps de participar, s’anomena “Cine JuvEscape Room” i tindrà lloc els dies:

 

  • Dijous, 28 d’abril de 2022 a les 17 h. al Centre Cívic de Les Roquetes.
  • Divendres, 29 d’abril de 2022 a les 17 h. a l’Ajuntament de Les Roquetes.

 

Aquest tindrà 3 parts:

 

  1. Visualització del capítol d’una sèrie d’actualitat d’interès juvenil.
  2. Escape Room.
  3. Berenar.

 

L’activitat és totalment gratuïta i per la participació tindreu sorpreses, a més d’un berenar per a comentar ben a gust l’experiència amb els i les teves companyes i companys!

 

Vine!

T’hi atreveixes?

 

Link d’inscripció:

 

https://docs.google.com/forms/d/1yJd-Lxl7m2YyGsiZF3In3dB5RDW61lySIwd3HnZxW10/prefill