Notícies

JOCS COOPERATIUS

ÀREA D’ INTEGRACIÓ SOCIAL
Jocs Cooperatius. CURS 21_22

El passat 1 d’ Abril, dintre de l’ optativa d’ Educació física, els alumnes de 3er de la ESO,IFE d’espais verds i cura d’ animals i PFI adaptat de comerç van participar en una activitat, organitzada des de l’ àrea d’ integració social ,el departament d’ educació física i físios de l’ EAP del Garraf.

Alumnes de 1r de Batxillerat, de l´optativa de Psicologia, docents i físios ,van ser els encarregats de dinamitzar les proves. 8 grups de 6 alumnes cadascú, distribuïts de forma aleatòria entre les diferents formacions, van haver de superar els 7 els reptes proposats: Tela d´Aranya ,Desplacem la Màrfega ,ens desplacem damunt la Màrfega, el mur, les bases ,passar el cèrcol i la coreografia acrobàtica.

La finalitat dels jocs cooperatius és la de treballar junts per aconseguir objectius compartits, potenciar la cohesió de grup i la participació de tots els membres. Durant l´activitat els alumnes van donar-se l´oportunitat de conèixer molt millor , des d’una vessant més humana, en la que l´objectiu dels reptes no era pas la competitivitat, sinó aconseguir, tots plegats, arribar a la meta.

Agraïr a la Marta, El Paco, La Susanna i la Isabel, Fisioterapeutes de l´EAP, la seva col·laboració en aquesta iniciativa i donar-nos a conèixer activitats en les que tot l’alumnat té cabuda. Felicitats a tots els alumnes per la seva excel·lent implicació i participació. Repetirem!!!!