Notícies

CAN PUIG + FES PLUS CHAPEAU

El conveni entre el nostre institut i el Festivald ‘Arts Escèniques de carrer FES PLUS CHAPEAU ha donat com a fruit l’elaboració de diversos videos sobre el Festival per part dels alumnes de Cultura Audiovisual de 1r de Batxillerat. Al nostre canal de YOUTUBE els podeu veure tots. Aquí en teniu una mostra:

El Festival Fes + Chapeau, que va tenir lloc a Sant Pere de Ribes, del passat 23 d’abril a l’1 de maig, és un Festival Internacional d’Arts al Carrer. Durant aquells dies, el poble va gaudir d’una gran varietat d’actuacions de pallassos, mags, acròbates, joglars i músics vinguts d’arreu del món.

Els espectacles es trobaven majoritàriament en el recinte principal del festival, al costat del camp de futbol, però també es van poder veure alguns pels carrers i locals de Ribes i les Roquetes. Al voltant del recinte principal, es va muntar una mostra d’artesania, que va comptar amb més de cinquanta parades amb creacions pròpies i fetes a mà de joieria, roba i complements, ceràmica i crochet entre d’altres. A més, els artistes que van actuar al festival, van poder gaudir de workshops (tallers realitzats per professionals de les arts escèniques) gratuïts. Tot i tenir places limitades, les places lliures van quedar obertes a altres professionals, “amateurs” i a tots els públics segons la disciplina i el taller.

Aquest any, l’Institut Can Puig ha col·laborat amb el Fes + Chapeau. Els alumnes de Cultura Audiovisual de 1r de Batxillerat vam passar pel festival per grabar les actuacions i gaudir de l’ambient, per a després poder fer un muntatge amb el recull d’imatges. L’organització del festival utilitzarà aquests videos per publicitar el Fes + Chapeau de l’any vinent.

Ariadna Sellés