VÍCTOR LA TORNA A LIAR

El Víctor l’ha tornat a liar

Alumnes de 1r de Batx, 2 — Professors, 3

Raül Lendines i Pau Giménez

Els professors ho han tornat a fer. Després de 40 minuts intensos i un resultat d’empat a 2 contra els alumnes de 1r de batxillerat, en Víctor ha marcat el definitiu 2-3 en la pròrroga de 5 minuts.

El partit ha començat molt igualat, amb l’equip de professors tancat a darrere jugant a la contra i el alumnes intentant penetrar la densa defensa amb passades. El partit s’ha mantingut amb aquesta tònica i les porteries a zero fins la mitja part.

Ja a la segona part, els professors han sortit més motivats que els alumnes i només als 5 minuts de començar la segona part, Pere Cervera anota  el 0-1 amb un remat dins l’àrea. Als 12 minuts, el Víctor en un contraatac marcava el 0-2 que feia saltar als professors d’alegria.

Amb aquest segon gol els alumnes no han abaixat el braços i al minut 15 Pau Giménez anotava el primer gol dels alumnes (1-2) amb un remat des de dins de l’àrea. Més tard, al minut 18 de la segona part, un altre gol arribava també per part de Pau Giménez (2-2) després d’una jugada fantàstica en la que regateja a tot l’equip de professors per definir amb la cama esquerra, un gol que els servia per anar a la pròrroga per intentar remuntar el partit.

Ja al temps extra, tot i que els alumnes tenien el domini de la pilota, en Víctor mataria el partit en un altre contraatac infal·lible, marcant un gol que serviria per tancar el resultat (2-3) a favor dels professors. Sembla que no hi hagi equip d’alumnes que els pugui destronar.

En acabar el partit, els dos equips s’han fet una fotografia grupal per commemorar la inusual i divertida tarda esportiva.